23 Haziran Tuzla son dakika seçim sonuçları! Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy oranları son durum nedir?

Tuzla 23 Haziran seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. Tuzla Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy oranları yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Haberin Eklenme Tarihi: 23.06.2019 18:53:00 - Güncelleme Tarihi: 23.06.2019 21:12:00
ABONE OL

Tuzla 23 Haziran seçim sonuçları merak ediliyor. Tuzla Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu oy oranları tüm seçmenler tarafından heyecanla araştırılıyor. 

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TUZLA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA
Tuzla seçim sonuçları açıklandı. Tuzla'da  Ak Parti adayı Binali Yıldırım 67,923 oy  CHP adayı Ekrem İmamoğlu 78,585 oy aldı. 

İŞTE BİNALİ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, seçim sonuçlarına ilişkin, "Şu an itibarıyla rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum." dedi.

"Şu an itibariyle seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum." diyen Yıldırım, şunları kaydetti:
"Bu seçim kampanyası boyunca bizimle beraber yoğun bir çalışma içine giren, elinden gelen bütün gayreti gösteren yakın çalışma arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarına, bizi dinleyen, projelerimizi, vaatlerimizi anlatma fırsatı veren İstanbulumuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda büyük fedakarlık gösteren aileme de bu vesileyle teşekkür ediyorum.

Seçim demek, demokrasi demektir. Bu seçimler de Türkiye'de demokrasinin en iyi şekilde, kusursuz işlediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar tabii ki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır."

Bu sonuçların İstanbul'a, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini dileyen Yıldırım, "Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımızın İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbulluların yararına yapacağı her türlü işte de kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bunun da bilinmesini istiyorum. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararın gelecek 5 yıl için kadınlarımız, çocuklarımız ve bütün İstanbul'da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.