İçerde 22. bölüm fragmanında sürpriz isim - Tuba Ünsal da İçerde

Pazartesi günleri izleyicileriyle buluşan İçerde'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Çarpıcı senaryo örgüsüyle adından söz ettiren İçerde'ye 22. bölümden itibaren ünlü oyuncu Tuba Ünsal dahil oldu. Peki, güzel oyuncunun rolü ne olacak? İşte, bu sorunun yanıtı ve İçerde yeni bölüm fragmanları!

Haberin Eklenme Tarihi: 17.02.2017 14:39:00 - Güncelleme Tarihi: 17.02.2017 14:43:00
ABONE OL

 

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral'ın rol aldığı İçerde'ye Tuba Ünsal dahil oldu. Güzel oyuncu, Instagram hesabından 'Çağatay Ulusoy' etiketi ile 'My partner in crime' (Suç ortağım) notunu düştüğü bir fotoğraf paylaşırken; kadrosunu genişleten İçerde'nin yeni bölüm fragmanlarıyla sürpriz gelişmenin haberi verildi. İşte, Tuba Ünsal'ın da göründüğü yeni fragman ve 22. bölüm detayları!

 

Celal'in Mert'e oynamış olduğu oyunun ardından köşe kapmaca başlıyor. Mert'in güvenini test eden Celal, genç komiserin testi geçememesi halinde gözden çıkarılacağını dile getiriyor. Mert ailesini bulmak için gözünü karartıyor ve “Baba” dediği Celal’e silah çekiyor. Öte yandan Celal ise Sarp üzerinden başka bir oyun gerçekleştiriyor.

 

Hürriyet