Gözleri memleket türküsü

76. yaşına giren oyuncu Türkan Şoray'ın yeni yaşını Yeşilçam dostları unutmadı.

Haberin Eklenme Tarihi: 29.06.2021 10:30:00 - Güncelleme Tarihi: 29.06.2021 10:30:00
ABONE OL

76. yaşına giren oyuncu Türkan Şoray'ın yeni yaşını Yeşilçam dostları unutmadı. Cüneyt Arkın'ın "Gözler göz değil, memleket türküsüydü. Türkan çocuk gibi darılırdı" paylaşımı dikkat çekti.

Usta oyuncu Türkan Şoray, 76. yaşına bastı. Türkan Şoray'ın yeni yaşını kutlayan Yeşilçam'ın usta isimleri de yazdıkları satırlarla oyuncuyu duygulandırdı. Yıllar önce birlikte oynadıkları filmlerdeki karelerini yayımlayarak geçmişe uzanan arkadaşlıklarını gözler önüne seren Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın ve Fatma Girik, sevgilerini sosyal medyadan dile getirdi.

GENÇLER BİZİM GİBİ SEVDİ

Şoray ile birçok filmde iki âşığı oynayan Cüneyt Arkın, "Gözler göz değil, memleket türküsüydü. Türkan o kadar alçak gönüllüdür ki çocuk gibi darılır, çocuk gibi sevinir. Büyük aşk filmleri çektik birlikte. Genç kadınlar, delikanlılar özel hayatlarında bizim gibi sevip bizim gibi âşık oluyorlardı" dedi.

KRALİÇE ARKADAŞIM

Filiz Akın, "Kraliçe arkadaşım, bu coğrafyanın en güzel kadını, Türkan Şoray'ımız" yazarken Fatma Girik de çektiği videoyla duygularını aktardı.