Ünlü sanatçılar orman yangınlarına sessiz kalmadı!

Türkiye'nin birçok yerinde çıkan orman yangınlarına sanatçılar sessiz kalmadı. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından terör örgütüne tepki göstererek lanet okudu.

Haberin Eklenme Tarihi: 31.07.2021 08:30:00 - Güncelleme Tarihi: 31.07.2021 09:15:00
ABONE OL

CÜNEYT ARKIN: Ülkemizin dört bir yanından maalesef yangın haberleri geliyor. Yangınların söndürülmesi için çaba gösteren tüm ekiplerin ve bölge halkının Allah yardımcısı olsun.

MELEK BAYKAL: Her yeri yakıyorlar Türkiye'yi yakıyorlar. Allah belanızı versin, inşallah yangınları çıkaranlar bulunmalı en ağır cezayla cezalandırılmalıdır.

YILMAZ ERDOĞAN: 'Düşbelen'imiz, köyümüz, Köyceğiz'imizin yanan ormanlarını BKM olarak sahipleneceğiz ve yeniden ağaçlandırma çalışmalarına destek olacağız.

HADİSE: Ülkemizin birçok yerinden gelen orman yangını haberleri içimizi yakıyor. Umarım daha fazla zarar görmeden, bir an önce kontrol altına alınır. Yangından etkilenen herkese geçmiş olsun.

EZGİ MOLA: Lanet olsun! Kendi başını yesin terör örgütü de, bir bitmediniz ulan adiler, kötüler, pislikler! Yansın o yangınlarda parmağı olanlar.

SİBEL CAN: Üzüntüm çok büyük ülkemizin dört bir yanını saran orman yangınlarından hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet ve tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

YILDIZ TİLBE: Ülkemizdeki yangınlar inşallah tez zamanda söndürülür, Allah herkese yardım etsin.

EBRU GÜNDEŞ: Şehirlerimiz yanıyor, ülkemiz yanıyor, içimiz yanıyor... Rabbim sen yardım et.

HANDE YENER: Didim, Marmaris, Kütahya, Bodrum. Her yeri yakıyorlar. Türkiye'yi yakıyorlar. Allah belanızı versin inşallah. Yangınları çıkaranlar bulunmalı, en ağır cezayla cezalandırılmalıdır.

FETTAH CAN: Ormanlarımız ciğerlerimiz yakıyor şerefsizler. Bu yangını başlatan PKK'lı p.çlerin bulunup o ormanda benzin dökülüp yakılması lazım. Bu yaratıkları cezaevlerinde beslemeye gerek yok.