Medipol Başakşehir, Arda Turan transferini açıkladı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan transferinin bittiği resmen açıkladı!

Haberin Eklenme Tarihi: 13.01.2018 10:40:00 - Güncelleme Tarihi: 13.01.2018 14:54:00
ABONE OL

Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan, bugün İstanbul'a geliyor. Yıldız futbolcu 1.5 artı 1 yıl opsiyonlu Başakşehir'e transfer oluyor.

Ayrıca CNN Türk'e katılan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı şu açıklamalarda bulundu:

'Arda Turan transferi umarım olacak. Olursa çok seviniriz. Transferin olma ihtimali yüzde 50'nin üzerinde. Bugün olumlu veya olumsuz bir haber çıkar. Ama ben olumlu olacağı yönünde düşünüyorum. Olumlu olma ihtimali yüksek diyebiliriz. Arda sevimli, esprili, sürekli kendini geliştiren önemli bir çocuk. Arda Turan ile sürekli iletişim halindeyiz. Hep öyleydik. Atletico Madrid'e giderken de öyleydi.Burada aile ortamı var. Buranın duyguları var. Emre ağabeysi var. Orhan ağabeysi var. Bu değerler var. Sonuçta ülkesi de. Nerede değer göreceğine bakıyor.'

İSTANBUL'A GELİYOR

Medipol Başakşehir Kulübü, Arda Turan ile her konuda anlaşma sağlamasının ardından Barcelona Kulübü ile de uzlaşmaya vardı.

Son dakika gelişmesine göre, Medipol Başakşehir, Arda için Barcelona ile 1,5 yıllık kiralık + 1 yıl satın alma opsiyonlu sözleşme imzalayacak.

Son detayların ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR TRANSFERİ RESMEN AÇIKLADI

Medipol Başakşehir'in resmi twitter hesabından Göksel Gümüşdağ, şu sözlerle transferi resmen duyurdu;

"Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir’in değil Türkiye’nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun."