Fenerbahçe, Bursaspor maçının faturasını Cüneyt Çakır'a kesti

F.Bahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, “Cüneyt Çakır maçın kaderini etkileyecek hatalar yaptı. Kararları skoru belirledi” ifadelerini kullandı. İdari Menajer Volkan Ballı ise, “Golden önce net faul var. Aynı zamanda 3-4 metre de ofsayt vardı” diyerek tepkisini gösterdi!..

Haberin Eklenme Tarihi: 23.01.2019 08:49:00 - Güncelleme Tarihi: 23.01.2019 08:51:00
ABONE OL

FENERBAHÇE Yönetimi, son dakika golüyle galibiyeti kaçırdıkları Bursaspor karşılaşmasından sonra hakem Cüneyt Çakır’a eleştiri yağdırdı. Yeşil-Beyazlılar’ın attığı beraberlik golü öncesi Fransız yıldız Valbuena’ya faul yapıldığını belirten Sarı-Lacivertliler, karşılaşmanın genelinde de haklarının yendiğini savundu. Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Bursaspor maçı- nın ardından İstanbul’a dö- nüş yolunda TRT Spor’a şu açıklamaları yaptı:  

MORAL KAZANMAK İSTİYORDUK  

Sezonun ilk yarısında kötü sonuçlar aldığımız için hakemlerin hatalı kararlarını gündeme getirmedik. Ancak bizim sorunlarımız bizi ilgilendirir. Karşılaşmanın tecrübeli hakemi Cüneyt Çakır maçın kaderini etkileyecek hatalar yaptı. Skrtel’in pozisyonunu görmediğini düşünebiliriz. O pozisyonda net penaltı vardı. Ancak Bursaspor’un golü öncesi Valbuena’ya faul yapıldığı çok açık. Devre arasını kampını çok iyi geçirdik. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp moral kazanmak istiyorduk. Cüneyt Çakır’ın hatalı kararları maçın skorunu belirledi. Resmen 2 puanımız gitti. 

YANAL DA SERT TEPKİ GÖSTERDİ 

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı ise zorlu karşılaşmanın ardından Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada, “Bursaspor’un golünden önce net faul var. Aynı zamanda 3-4 metre ofsayt. Hakem neden böyle karar verdi anlayamadık” ifadelerini kullandı. F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da Cüneyt Çakır ile ilgili “Trabzonspor maçında VAR tartışıldı. Bugün de tartışılacak. Umarım Türkiye’nin en iyi hakemi Cüneyt Çakır hata yapmamıştır. VAR konusunda oldukça çelişkili durumlar var. Umarım en kısa sürede bu çelişkilerin olmadığı sistem oturmuş olur” dedi.

(Akşam)