Fırtına'da transfer harekatı

2018-19 sezonu hazırlıkları için 26 Haziran’da toplanacak olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını 1 Temmuz’a kadar tamamlayacak. Bordo-Mavililer, Omeruo ve Umar’ı Slovenya kampına yetiştirecek.

Haberin Eklenme Tarihi: 19.06.2018 02:00:00 - Güncelleme Tarihi: 19.06.2018 02:00:00
ABONE OL

GÜNEŞ

ÖNCELİK DA SİLVA

MEVCUT kadrosundan ayrılan oyuncuların yerlerini doldurmak için bir süredir çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bu hafta itibarıyla transfer listesindeki isimlere yoğunlaşacak. 26 Haziran’da yeni sezon hazırlıkları için Trabzon’da toplanacak olan Bordo-Mavililerin, öncelikle gündemde olan Damien Da Silva transferini hafta içerisinde olumlu sonuçlandırması bekleniyor. Fırtına, Silva’nın ardından bonservisi Chelsea’de bulunan Kenneth Omeruo’yu da gündemine aldı.

SOL KANADA AMİNU

BORDO-Mavililerin, 2017-18 sezonunda kiralık olarak Kasımpaşa’da forma giyen 25 yaşındaki Nijeryalı savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü ve bu noktada da girişimlerin hızlandırılacağı belirtildi. Karadeniz ekibi ayrıca, Süper Lig’e veda eden Osmanlıspor’un yıldızı Aminu Umar’ın transferini de sonuçlandırmak için son görüşmeler yapacak. 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncuyu da kiralamak isteyen Fırtına, girişimlere bu hafta içinde başlayacak.