Florentin Pogba, Gençlerbirliği'ne transfer oldu

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, ara transfer döneminde son takviyesini savunma oyuncusu Florentin Pogba'yı kadrosuna katarak gerçekleştirdi.

Haberin Eklenme Tarihi: 31.01.2018 16:01:00 - Güncelleme Tarihi: 31.01.2018 16:03:00
ABONE OL

Başkent kulübü, Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Saint-Etienne'de  forma giyen Florentin Pogba'yı renklerine bağladı. Manchester United'da oynayan  Paul Pogba'nın ağabeyi Florentin Pogba ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.

Kırmızı-siyahlılar, ara transfer döneminde daha önce eski oyuncusu  Aydın Karabulut'un yanı sıra Bursaspor'dan Deniz Yılmaz ve Ligue 1 ekibi  Montpellier'den Beninli oyuncu Stephane Sessegnon'u kadrosuna katmıştı.

İspanya'nın Celta Vigo takımında futbola başladıktan sonra  Fransa'nın Sedan ekibine giden 1990 doğumlu Florentin Pogba, 2012 yılında  Saint-Etienne'e transfer oldu ancak Sedan'da kiralık oynamaya devam etti. Pogba,  Sedan'da bir sezon kiralık forma giydikten sonra Saint-Etienne için mücadele  etti.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon fazla forma şansı bulamayan Pogba, Ligue  1'de 5 maçta süre aldı. Pogba, Gine Milli Takımı'nda ise 20 karşılaşmada görev  yaptı.