Giuliano: Galatasaray çok güçlü bir takım

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano basın toplantısı düzenledi.

Haberin Eklenme Tarihi: 23.11.2017 14:28:00 - Güncelleme Tarihi: 23.11.2017 14:32:00
ABONE OL

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano basın toplantısı düzenledi...

Giuliano'nun açıklamaları şöyle;

PERFORMANSIMDAN DOLAYI MUTLUYUM

Sezona nasıl başladığınızdan daha önemli olan nerede bitirdiğinizdir. Rakamları o zaman konuşmak daha iyi olabilir. 11 maçta 4 golüm var, iyi bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Kendi adıma memnun edici bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Sezonun kalan kısmında asist ve gollerle daha çok katkı sağlamak istiyorum.

GALATASARAY'LA FARKI AZALTTIK

Benim ne istediğimden çok, Giuliano takım içinde nerede daha faydalı olur buna odaklanmak lazım. Bunun kararını verecek olan da hocamız. Galatasaray güçlü bir takım, onlarla olan puan farkını azalttık. Biz kendi işimize bakmak istiyoruz, sonuna kadar devam edip puan farkını azaltacağız.

MOTİVASYONUMUZ RAKİBİN NE YAPTIĞINA BAĞLI OLMAMALI

Rakibin bu şekilde kaybettiğini görmek olumsuz değil fakat bizim kendimize bakmamız, kendi maçlarımıza odaklanmamız lazım. Galatasaray'ın kaybettiği haftalarda biz kazanamıyorduk, bunu yapmamız gerek. Kendi işimizi iyi yapmalıyız. Motivasyonumuz rakibin ne yaptığına bağlı olmamalı...

OSMANLI MAÇI SONRASI NELER YAŞANDI?

Maçı oynadığımız statta toplantı yaptık. Herkesin durumdan ne kadar rahatsız olduğunu gördük. Neleri değiştirebileceğimizi konuştuk. Milli Takım'dan döndüğümüzde herkeste farklı bir duruş, farklı davranış biçimi vardı. Saha içindeki mücadelemizin iyi gözükmesinin sebebi buydu. Bunu önümüzdeki maçlara yansıtmamız gerekiyor.

SOLDADO İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Soldado'nun gollerine çok mutlu oldum. Kesinlikle sıra dışı bir futbolcu. 3 gol attı ve takım için ne kadar önemli  bir futbolcu olduğunu gösterdi. 1-1'den sonra baskı yapmak zorundaydık. Ne kadar istediğimizi maçın her anında göstermek durumundayız.

SON MAÇTAKİ GÖRÜNTÜYE DEVAM ETMELİYİZ

Sezonun başında birlik görüntüsü sergileyemedik. Birbirimizle daha iyi yardımlaştığımızı, nasıl bir takım ruhu sergilememiz gerektiğini son maçta gösterdik. Temel nokta herkes neyi var neyi yok sahada göstermeye çalıştı. Gelişme dönemimiz devam ediyor. Son maçtaki görüntüyle devam edersek iyi skorlar alırız.

KEBABI ÇOK SEVİYORUM

Burada çok iyi yemekler yedim. Kebabı çok seviyorum. Zorlandığım şey dil meselesi. Zamanla Türkçe'yi de konuşmak istiyorum.

SOUZA VE FERNANDAO YARDIM ETTİ

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarını buraya gelmeden takip ediyordum. Gelmeden önce daha geniş bilgiler almaya başladım. Souza ve Fernandao'nun yardımıyla alıştım. Yabancı sınırı yok ve yatırım yapılıyor. Kaliteli, iyi bir ligde olduğumu düşünüyorum. Mücadeleci, zor bir lig olduğunu düşünüyorum. Tercümanlarımız bize yardım etmeye çalışıyor.

LUCESCU FUTBOLU ÇOK İYİ BİLİYOR

Lucescu sevdiğim bir insan. Zenit'te bir yıl beraber çalışma şansı buldum. Futbolu gerçekten çok iyi bildiğini düşünüyorum. Onun çalışmasına yapabileceklerine inanıyorum. Fenerbahçe'ye ilk imza attığımızda bana sarıldı, şans diledi. Eleme maçları bittiğinde oturup bir kahve içeceğimizi söyledi.

Skorer