Matador Al Nasr'a gitti

Aldığı maaş nedeniyle sık sık gündeme gelen ve sezon başından beri gidecekler listesinin başına yazılan Alvaro Negredo, 1 milyon euro artı 4 aylık alacağı karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'a transfer oldu.

Haberin Eklenme Tarihi: 18.09.2018 01:00:00 - Güncelleme Tarihi: 18.09.2018 01:00:00
ABONE OL

GÜNEŞ

KULÜPLER ANLAŞTI 

■ GEÇTİĞİMİZ sezon La Liga ekibi Valencia’dan 2.5 milyon euro karşılığında kadroya dahil edilen Alvaro Negredo, olaylı bir şekilde Dubai’nin yolunu tuttu. Geçen sezon bekleneni karşılayamayan ve sık sık 4.35 milyon euroluk maaşı nedeniyle eleştirilere hedef olan İspanyol yıldız, pazar günü gittiği Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'a transfer oldu. Sağlık kontrolünden geçmek için Dubai’ye giden Negredo hakkında başkan Fikret Orman, “Haberim yok” dese de kulüplerin anlaştığı bildirildi.

5 MİLYON EURO KAR

■ İLK olarak Dubai ekibinden gelen 1 milyon euroluk teklifi reddeden Siyah-Beyazlılar, İspanyol golcünün, 4 aylık alacağında vazgeçmesi üzerine anlaşma yoluna gitti. Siyah-Beyazılılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Negredo'nun alacağı yaklaşık 4 milyon euro ile Beşiktaş, gelen 1 milyon euro ile beraber 5 milyon euro kar elde etti. İki kulüpten de resmi bir bildirim gelmese de transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

FORVETTE KİM OYNAYACAK?

■ NEGREDO'NUN transfer olmasıyla en çok tartışılan soru ‘forvette kim oynayacak?’ oldu. İspanyol golcünün gitmesiyle Cyle Larin, Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Güven Yalçın 4’lüsünden birine forma şansı doğdu. Performanslarına bakıldığında Larin ilk seçenek olarak göze çarpıyor. Ancak genç golcünün devamlılığının olmaması teknik ekibi düşündürüyor. İkinci seçenek ise geçen sezon devre arasında büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Love...