Moses geldi Serdar yolda

Galatasaray’ın istediği bonservis bedeline net olarak ‘Hayır’ yanıtı veren Serdar Aziz’e de ‘Bonservisini al da gel’ diyen Fenerbahçe muradına eriyor. Milli stoper, Sarı-Kırmızılılar ile olan sözleşmesini alacaklarına karşılık bugün feshedecek.

Haberin Eklenme Tarihi: 25.01.2019 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 25.01.2019 10:31:00
ABONE OL

GÜNEŞ

ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM

■ VİCTOR Moses’i İstanbul’a getirten F.Bahçe'ye, Serdar Aziz konusunda da G.Saray cephesinden iyi haber geldi. Dün gece yarısı Koç’un özel uçağı ile İstanbul’a inen Moses, sağlık kontrollünden geçtikten sonra kendisini 1.5 yıllığına Sarı-Lacivertliler’e bağlayan imzayı attı. Fenerbahçe’nin eski Nijeryalı yıldızları Emenike ve Yobo’da referans aldığını dile getiren 28 yaşındaki yıldız oyuncu, kısa bir açıklama yaparak, “Bu büyük kulübe geldiğim için çok mutluyum. Şampiyonluk yaşamaya geldim” diye konuştu.

CİM BOM’A BONSERVİS YOK

■ TRANSFERDE hareketli saatler yaşayan F.Bahçe'de Moses'ın ardından gözler Serdar’a çevrildi. Sarı-Kırmızılılar ile 5 kez transfer görüşmesi yapan ve G.Saray’ın Serdar için istediği 2.4 milyon euro + 500 bin euro bedele “Hayır” yanıtı veren Sarı-Lacivertliler, milli stopere “Bonservisini al gel” demişti. Fenerbahçe’den bonservis bedeli koparamayan G.Saray yönetimi de kendisine kulüp bulması istenen Serdar ile anlaşma yoluna gitme kararı aldı.

4,5 YILLIK İMZA ATACAK

■MENAJER Haluk Canatar ile bugün görüşecek olan G.Saray yönetimi, Serdar’ın 1.8 milyon euro + 600 bin alacağından vazgeçmesini isteyecek. Canatar'ın da bunu kabul edeceği ve 28 yaşındaki stoperin sözleşmesini karşılıklı olarak feshedileceği bildirildi. Kısa bir süre içerisinde de F.Bahçe'ye 4,5 yıllık imza atacak olan milli savunmacı, bu sezon için 800 euro, gelecek sezonlar için ise senelik 2 milyon euro net para kazanacak