Muazzam kulübe geldim

Sarı-Lacivertliler’e 3 yıllık imza atan Phillip Cocu, “Hiç kolay olmayacak. Fenerbahçe hem kulüp olarak hem de başkanı ve sportif direktörüyle muazzam bir yapıya sahip. Bu benim için yeni bir meydan okuma” dedi. 

Haberin Eklenme Tarihi: 23.06.2018 23:44:00 - Güncelleme Tarihi: 23.06.2018 23:45:00
ABONE OL

HİÇ KOLAY OLMAYACAK

■ FENERBAHÇE’NİN yeni teknik direktörü Phillip Cocu’nun imzasının yankıları sürüyor. Hollanda’nın önemli gazetelerinden De Telegraaf’a konuşan Cocu, Fenerbahçe’deki planları hakkında ipucu verirken, PSV’den neden ayrıldığını açıkladı. Yardımcısı Chris van der Weerden'i da berabere getireceğini ifade eden Cocu, “Çok zor bir sezon olacak. Yeni bir döneme giriyoruz ve gelecek 3 yılım hiç kolay olmayacak. Ancak kariyerimde yeni ve ileriye doğru bir adım atıyorum” ifadelerini kullandı.

YENİ BİR MEYDAN OKUMA

■ PSV’DEN neden ayrıldığına dikkat çeken 47 yaşındaki antrenör, “PSV’de çalışmak istedim mi? Evet istedim elbette. Ancak bu sadece sporla alakalı bir durum değil. Zirvede kalmak için sürekli kendinizi geliştirmek ve değişiklik yapmak zorundasınız. Fenerbahçe’den de bana böylesi bir değişiklik şansı teklifi geldi. Fenerbahçe hem kulüp olarak hem de başkanı ve sportif direktörüyle muazzam bir yapıya sahip. Bu benim için yeni bir meydan okuma…” değerlendirmesinde bulundu.