Parasını veren Yusuf'u alır

Transfer döneminde Avrupa’nın birçok kulübüyle adı anılan Yusuf Yazıcı hakkında konuşan Başkan Ağaoğlu, “Yusuf için düşündüğümüz rakamları telaffuz eden olursa, masaya otururuz” diyerek genç oyuncuyu satabileceklerini söyledi. 

Haberin Eklenme Tarihi: 16.08.2018 02:00:00 - Güncelleme Tarihi: 16.08.2018 02:00:00
ABONE OL

BU RAKAMLAR BİZE ÇOK UZAK 

■ TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genç yıldız Yusuf Yazıcı'yı satabileceklerini söyledi. İspanyol ekibi Real Sociedad'ın 13 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 25 pay teklif ettiği haberlerini yalanlayan başkan Ağaoğlu, “Bize ne teklif yapıldı, ne de başka bir şey var. Birileri bir şeyler söylüyor ama dikkate alacağımız şeyler değil. Şu anda sağdan, soldan dolaylı gelen rakamlar bize çok uzak” ifadelerini kullandı. 

15 MİLYON EURO ARTI YÜZDE 30 

■ YUSUF’A bir değer biçtiklerini aktaran Trabzonspor’un başkanı, “Düşündüğümüz rakamları telaffuz eden olursa, masaya otururuz. Başka bir seçenek yok” şeklinde konuştu. Öte yandan Bordo-Mavili yönetimin Sociedad’dan 15 milyon euro artı bir sonraki satıştan yüzde 30 pay seviyesinde bir teklif beklediği öğrenildi. Trabzonspor'un alt yapısında yetişen 21 yaşındaki yıldız, geçen sezon ligde 33 maçta 10 gol 5 asistlik performans sergiledi.