Portakal 'Cocu'lu santrfor

Sarı-Lacivertliler yeni teknik direktörü Phillip Cocu’nun sözleşmesindeki son detaylar üzerinde çalışıyor. Forvet hattını zayıf bulan Hollandalı çalıştırıcı PSV’den öğrencisi Luuk de Jong’u istedi.

Haberin Eklenme Tarihi: 17.06.2018 02:00:00 - Güncelleme Tarihi: 17.06.2018 02:00:00
ABONE OL

GÜNEŞ

COMOLLİ RANDEVUYU ALDI 

F.BAHÇE’NİN müstakbel hocası Phillip Cocu, PSV’den öğrencisi Luuk de Jong’la birlikte geliyor. Menajeri İstanbul’a getirilen Hollandalı çalıştırıcın sözleşme detayları üzerinde son rötuşların yapıldığı aktarıldı. 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Cocu, Sarı-Lacivertliler’in forvet hattını zayıf bulunca, “Bana Luuk de Jong’u alın” talebinde bulundu. Bunun üzerine sportif direktör Damien Comolli, 27 yaşındaki santrforun transfer şartlarını öğrenmek için PSV yönetiminden randevu istedi.

COCU’YLA PATLAMA YAPTI 

n BİR dönem Hollanda futbolunun yeni Van Nistelrooy’u olarak anılan ancak beklenen patlamayı bir türlü yapamayan De Jong, Cocu’yla çalıştığı son 3 yılda futboluna yeni bir çehre kazandırdı. Şampiyonlukla taçlanan geçen sezonu 28 lig maçında 12 gol, 10 da asistle tamamlayan yıldız santrforun güncel piyasa değeri 7-8 milyon euro seviyesinde. Cocu’nun çok inandığı bir golcü olan De Jong’un PSV ile sözleşmesi Haziran 2020’de sona erecek.