Bülent Turan, Atakan Özyurt'un Twiter'dan yardım istemesi sonrası ünlü Youtuber grubu Kafalar'ı meclise aldı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'yi ziyarete gelen "Kafalar" youtube kanalının genç Youtuberlarını esprili bir dille karşıladı. Twitter'dan "Bizi içeri almıyorlar yardımcı olabilir misiniz?" diyen Atakan Özyurt'a cevap olarak Turan, "Gelirken bana mı sordunuz? Bu tiple almazlar tabi" diyerek esprili bir dille yanıt verdi.

Haberin Eklenme Tarihi: 8.11.2017 16:34:00 - Güncelleme Tarihi: 8.11.2017 17:01:00
ABONE OL

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın TBMM'yi ziyarete gelen "Kafalar" youtube kanalının genç Youtubelarına verdiği yanıt Twitter'da herkesi güldürdü.

Akşam'dan Sinan Turp'un haberine göre, 'Kafalar' youtube kanalının genç oyuncuları Bilal Hancı, Atakan Özyurt, Fatih Yasin Twitter'dan, "Bizi içeri almıyorlar yardımcı olabilir misiniz?, Mağduruz" diye twit atarak AK Partili Turan'ı mentionladı. Aradan uzun bir süre geçmeden Turan'dan esprili bir yanıt geldi.

"Bizi içeri almıyorlar yardımcı olabilir misiniz?, Mağduruz" diyen gençlere AK Partili Turan "Gelirken bana mı sordunuz? Bu tiple almazlar tabi" diyerek yanıt verdi.

Ardından 'Kafalar' Youtube kanalının genç oyuncularını meclise alan Turan "Her şey kontrol altında, gençleri aldık maalesef" diyerek gençlerle fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.