Erzincan'da tepki gösterdiği otobüs şoförü hayatını kurtardı

Erzincan'da özel halk otobüsü şoförü kendisine gösterdiği tepki sonrası rahatsızlanan yolcuyu yaptığı ilk müdahalenin ardından otobüsle hastaneye götürdü

Haberin Eklenme Tarihi: 14.09.2018 20:24:00 - Güncelleme Tarihi: 14.09.2018 20:44:00
ABONE OL

Erzincan'da, özel halk otobüsü şoförü Cem Kılıç, kendisine öfkelenerek tartışmaya başlayan ve daha sonra rahatsızlanan yolcuyu yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye yetiştirdi. 

Kentte 8 nolu hatta çalışan özel halk otobüsü şoförü Cem Kılıç, Fevzipaşa Caddesi Erzincan Adliye Sarayı önündeki duraktan yolcu aldı. Otobüsün geç geldiğini ileri süren öfkeli yolcu şikayetini dile getirerek Kılıç ile tartışmaya başladı.

Teskin çabalarına ve diğer yolcuların uyarısına rağmen tartışmayı sürdüren kişi, bir süre sonra aniden rahatsızlandı. Diğer yolcuların uyarısı üzerine durumdan haberdar olan Kılıç, aracını kenara çekerek rahatsızlanan kişinin yanına gitti. Kılıç, ilk yardımda bulunduğu yolcuyu Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.


Hastane acilindeki ilk müdahale sonrası tedavi altına alınan yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cem Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir yolcunun aniden öfkeli bir şekilde otobüse bindiğini belirterek, şöyle konuştu:

 

(AA)