Ölüm geçidi

Bursa’da, hızla gelen otomobilin çarpması sonucu Salih Akyüz’ün hayatını kaybettiği yaya geçidinde, son bir ay içinde 2 kişinin daha otomobil altında kaldığı ortaya çıktı.

Haberin Eklenme Tarihi: 30.01.2019 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 30.01.2019 08:00:00
ABONE OL

Nilüfer’de, bir ay önce yaya geçinden yolun karşısına geçmek isteyen Salih Akyüz’e, hızla gelen bir otomobil çarpmış, ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 4 çocuk babası Akyüz, 25 günlük yaşam mücadelesinin ardından geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. 

HIZLA GEÇİYORLAR 

Üst geçidin bulunmadığı bölgede, her gün binlerce vatandaş karşıya geçmek için yaya yolunu kullanmak zorunda kalırken, söz konusu geçitte, hızlı araç kullanan ve yayalara yol hakkı vermeyen sürücüler yüzünden, son bir ayda 2 kazanın daha meydana geldiği ortaya çıktı. Bölgedeki kameralara yansıyan görüntülerde, yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kadın, yavaşlayamayan bir cipin önünde bir müddet sürükleniyor ve sonra yere düşüyor. 

HAVAYA FIRLATTI 

Aracın altında kalmaktan son anda kurtulan kadını, çevredeki vatandaşlar yardım ederek hastaneye götürüyor. Bir başka kazada ise yine aynı geçitten yolun karşısına geçmek isteyen bir lise öğrencisi, otomobilin çarpmasıyla havaya fırlıyor ve yol kenarındaki direğe çarpıyor. Genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıyor. Kazada, olay yerindeki bir kadın da otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuluyor.