AUZEF 3 ders sınavı ne zaman?

Eğitim Haberleri

İstanbul Üniversitesi AUZEF öğrencileri, mezun olabilmek için 3 ders sınavları ile ilgili araştırmalara başladı. AUZEF öğrencileri mezun olmalarına engel olan 3 dersten tek oturumla gerçekleşecek bir sınavda geçebilme şansına sahip oluyor.

İstanbul Üniversitesi AUZEF öğrencileri, mezun olabilmek için 3 ders sınavları ile ilgili araştırmalara başladı. AUZEF öğrencileri mezun olmalarına engel olan 3 dersten tek oturumla gerçekleşecek bir sınavda geçebilme şansına sahip oluyor. 3 dersten başarılı puan alınması halinde ise mezun olunabiliyor. İstanbul Üniversitesi AUZEF öğrencileri arama motorlarında "AUZEF 3 ders sınavı ne zaman? AUZEF 3 ders sınavı giriş belgesi nereden alınır?" sorularının yanıtını merak ediyor. İstanbul Üniversitesi Lisans Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile İktisat Fakültesi örgün ve ikinci öğretim programlarından mezun olabilmek için en fazla 3 (Üç) başarısız ders için yapılan Mezuniyete Üç Ders Sınavı tarihi açıklandı.

AUZEF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN?

Herhangi bir dersten başarısız olan öğrenciler 7 Eylül 2019 tarihinde yapılacak sınava başvuru yapmadan girebilecektir. 7 Eylül 2019 tarihinde mezuniyete üç ders sınavına girecek öğrenciler tekrar sınav merkezi tercihi yapmayacak olup, 7 Eylül'de yapılacak olan sınava da aynı sınav merkezinde gireceklerdir. 7 Eylül 2019 Mezuniyete Üç Ders Sınav başvurusu reddedilen öğrencilerin tekrar başvuru hakkı yoktur.

 




Etiketler :