Türkiye Teknoloji Buluşmaları İzmir'deydi

Ekonomi Haberleri

EticaretSEM, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve EGİAD organizasyonuyla gerçekleştirilen 'Türkiye Teknoloji Buluşmaları' İzmir'de yapıldı.

EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından organize edilen binlerce KOBİ ve girişimciyi teknoloji ile buluşturan  konferanslar zinciri İZMİR durağındaydı.

KOBİ'lerimizin internetin gücünden maximum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyilerini sahnesinde ağırlayan etkinlik, EGİAD – Ege Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Seda KAYA’nın konuşması ile başladı.

Teknoloji Buluşmaları'nda program her zaman olduğu gibi ünlü sunucu Metin UCA’nın moderasyonunda gerçekleşti. Türkiye’nin en ünlü melek yatırımcılarından Mehmet Metin OKUR ve Gittigidiyor.com CEO’su Öget KANTARCI’nın konuşmacılar arasında olduğu bu özel günde yirmibir kişilik konuşmacı kadrosu sahnede konuştu. 

Ünlü besteci ve söz yazarı EGE, etkili sunum ve değerlendirmeleri ile İzmir buluşmasına renk katan isimler arasındaydı.

TEB, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, Emarsys, VitrinGez.com, Dora Telekom, İyzico Ödeme Sistemleri, JWmaster, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, Blippar, DETTO, DEPARK, DEGA ve MYNET diğer sponsor firmalardan bazıları. 

Endeavour tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, Nisan ayında KONYA’ da kaldığı yerden devam edecek.

Girişimcilik, iletişim teknolojileri ve e-ticaret odağındaki buluşmalara, İş’ine Teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen girişim ruhlu tüm işletme temsilcileri davetli. Ücretsiz olarak sürdürülen etkinlikler için www.eticaretsem.com adresini ziyaret edebilirsiniz. #TeknolojiBuluşmaları hashtagi ile daha önceki etkinliklere göz atabilirsiniz.

TEKNOLOJİ BULUŞMALARI İZMİR'DE - FOTO GALERİ

 




Etiketler :