Başkan Erdoğan'dan açıklama: İttifakımızı kıskananlar var, bozulmaması için kararlıyız

Gündem Haberleri

Cuma namazı sonrası açıklama yapan Başkan Erdoğan, "Cumhur ittifakını yürütmekte kararlıyız. Belki bu hafta içerisinde Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz. Önümüzde zaman var. Cumhur İttifakı'nı kıskananlar var, bozulmaması yönünde kararlıyız." dedi.

Cuma namazı sonrası açıklama yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur ittifakını yürütmekte kararlıyız. Belki bu hafta içerisinde Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz. Önümüzde ayrıca zaman var. Burada YSK'nın takvimi önem arz ediyor. Bizim kendi takvimimiz de bize göre önem arz ediyor. Zaten şu anda biz 75 belediyemizi açıkladık kalanları da şu anda ittifakımızın yaptığı çalışmaya göre açıklayacağız." dedi.

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞME

Başkan Erdoğan, Cuma namazının ardından gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan önümüzdeki hafta MHP lideri Bahçeli ile bir araya gelebileceklerini kaydetti. Cumhur ittifakına ilişkin "Kıskananlar var, bozulmaması yönünde kararlıyız." dedi. Askerlik kısalacak mı tartışmalarına ilişkin de açıklama yapan Erdoğan 'Bize bir sunum yapılacak konuyla ilgili ona göre karar vereceğiz." dedi.

İTTİFAK DOĞRULTUSUNDA AÇIKLAYACAĞIZ

75 belediye başkan adayının açıklandığını belirten Erdoğan, "Diğer adaylarımızı da Cumhur ittifakında yaptığımız çalışmanın ardından açıklayacağız." ifadelerini kulllandı. YSK'nın seçim takviminin önemine vurgu yapan Erdoğan, "Bizim de takvimimiz kendimize göre önemli." dedi.

ASKERLİK 9 AYA MI DÜŞECEK?

Başkan Erdoğan gazetecilerin askerlikle ilgili sorusu üzerine "Dün toplantı yapıldı. Konuyla ilgili sunum yapılacak. Çalışmalar yapıldıktan sonra adımları atacağız." dedi.

RİCACI OLABİLİRİZ

Rusya'nın Ukrayna askerlerini esir almasına ilişkin Başkan Erdoğan, "Askerlerin bırakılması için ancak ricacı olabiliriz." dedi.




Etiketler :