Başkan Erdoğan'dan Dubai'de diplomasi trafiği

Gündem Haberleri

| AA-TRT Haber

Kaynak: AA-TRT Haber

Başkan Erdoğan BAE'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi kapsamında, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İskoçya Bölgesel Başbakanı Hamza Yusuf, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ve Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile görüştü.

Başkan Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında Expo City Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN, İSKOÇYA BÖLGESEL BAŞBAKANI YUSUF'U KABUL ETTİ

Başkan Erdoğan, İskoçya Bölgesel Başbakanı Hamza Yusuf ile görüştü.

Başkan Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında Expo City Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında İskoçya Başbakanı Yusuf ile bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN, MİRZİYOYEV İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında Expo City Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN, JAPONYA BAŞBAKANI KİSHİDA'YI KABUL ETTİ

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi için Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde bulunan Başkan Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile görüştü.




Etiketler : recep tayyip erdoğan dubai diplomasi