Çekiçli vahşet

Gündem Haberleri

Katı atık tesisinde bulunan kesik kol ve bacağın iki çocuk annesi Songül Erçil'e ait olduğu belirlendi. Genç kadının kahvehane çalışanı tarafından önce boğulup, kafasına çekiçle vurularak öldürüldüğü ardından 5 parçaya ayrılıp çöpe atıldığı ortaya çıktı. 

ADANA'da Büyükşehir Belediyesine ait katı atık tesisinde 5 gün önce çöplerin arasında kesik bacak bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında polis ekipleri, mahalleden kayıp kadın başvurusu bulunmadığını belirleyince, cesedin kimsesiz ya da yalnız yaşayan bir kadına ait olabileceğini değerlendirdi. Aynı mahallede pansiyonlarda araştırma yapan ekipler, iki çocuk annesi 27 yaşındaki Songül Erçil'in bir haftadır kayıp olduğunu, kadının kaybolmasından bir süre sonra da bir kahvede çırak olarak çalışan F.K'nin Uşak'a gittiğini tespit etti.

Korkunç cinayeti itiraf etti

Kahvehanedeki tuvalette ultraviyole ışıkla yapılan incelemede yoğun kan lekesi olduğunu belirledi.Zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, F.K'yi Adana'ya döndüğünde yakaladı. Sorguya alınan F.K. önce kimseyi öldürmediğini söyledi. Ancak önüne sunulan deliller sonrası suçu kabul etti. F.K'nın Songül Erçil'in, kahvenin tuvaletinde uzun süre kalması nedeniyle aralarında çıkan tartışmanın ardından öldürdüğünü söyledi ve korkunç cinayeti şöyle itiraf ettiği öğrenildi;

Diğer parçaları aranıyor

“Elimle boğdum. Bu sırada yere düştü kahvehaneden aldığım çekiçle kafasına vurarak öldürdüm. Daha sonrada cesedi tuvalete alarak burada yanıma bıçak alıp iki bacağını, kollarını, başını bıçağın üzerine çekiçle vurarak ayırdım. Cinayetin ortaya çıkmaması için 5 parçaya böldüm.” Tecavüz ihtimalini de değerlendiren ekipler cesedin diğer parçalarını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.  

Utanmadan öğüt verdi! 

Adliyeye sevk edilen zanlı F.K. iyi halden yararlanabilmek için sağlık kontrolüne getirildiğinde basın mensuplarına şöyle konuştu; “Çok pişmanım. Çok öfkelendim. Cinayeti o yüzden işledim. Buradan herkese sesleniyorum. Öfkeyle hareket etmeyin. Zararlı çıkan siz oluyorsunuz” dedi. Fatih K., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldü. 




Etiketler :