CHP'li Hatay Belediye Başkanı Savaş'tan skandal sözler

Gündem Haberleri

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşlara mezar olan 'Antis Yapı Rönesans Rezidans veya sitesi'nin yurt dışına çıkmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan müteahhidini savundu. Savaş, 'Antis Yapı Rönesans Rezidans veya sitesi'nin müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun için, "İdealist bir insan" dedi.

Hatay Antakya'daki en lüks yapılardan biri olarak gösterilen ve 2012 yılında yapımı tamamlanan 'Antis Yapı Rönesans Rezidans veya sitesi depremden sonra yerle bir oldu. 'Antis Yapı Rönesans Rezidans veya sitesi'nin müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun Karadağ'a kaçmak isterken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan 12 katlı ve 250 daireli 'Antis Yapı Rönesans Rezidans veya sitesi 7.7 şiddetli depremde yıkıldı. Enkaz altında 800 kişinin olduğu öğrenildi.

"iDEALiST BiR iNSAN"

CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 'Antis Yapı Rönesans Rezidans veya sitesi'nin müteahhidi, Mehmet Yaşar Coşkun'a adeta övgüler dizdi. Lütfü Savaş, "Orası eski mimarlar odası başkanımızın yapmış olduğu bir bina. Bu arkadaşımız gerçekten idealist bir insan. Bunu büyük ihtimal şartlarına uygun yapmıştır, deprem yönetmeliğine göre yapmıştır" dedi.




Etiketler : Rönesans Rezidans CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş Lütfü Savaş