HDP'li Sibel Yiğitalp'ten özerklik mesajı: YPS'ye başarılar diliyorum

Gündem Haberleri

14 Mayıs Genel Seçimleri için geri sayım sürüyor. 7'li Koalisyon ortağı HDP ise Yeşiller Sol Partisi olarak seçimlere gireceğini duyururken cumhurbaşkanı adayı çıkarmayarak Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veriyor. HDP'li Sibel Yiğitalp ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla adeta özerklik mesajı verdi. "YPS milletvekili adaylarına başarılar diliyorum" dedi. YPS, terör örgütü PKK'nın 2015'te özerklik ilanında Öz Yönetim Gücü olarak şehirlerde kurduğu silahlı terör örgütüydü.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri için 35 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan olarak kesinleşirken vekil adayları için de listeler belli oldu.

HDP'DEN KILIÇDAROĞLU^NA DESTEK

Terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP de seçimlere Yeşiller ve Sol Parti olarak girme kararı aldı. HDP ayrıca seçimlerde cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını duyurdu ve 7'li Koalisyon adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasında bulundu.

DİKKAT ÇEKEN 'YPS' MESAJI!

HDP'li vekiller sık sık teröre verdikleri desteği açıkça ifade ederken HDP'li Sibel Yiğitalp sosyal medya üzerinden adeta özerklik mesajı verdi.

HDP vekili Sibel Yiğitalp, HDP (Yeşil Sol) vekil adaylarını YPS vekilleri olarak ilan etti ve özerklik imasında bulundu.




Etiketler : hdp pkk özerklik