İBB seferleri azalttı, halk isyan etti

Gündem Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs tehlikesine rağmen sefer ayılarını azaltınca halk mağdur oldu. Geciken öfkeli kalabalık Kadıköy-Yenidoğan seferini yapsan otobüsün önünü kesti. Şoförün vatandaşlara cevabı ise gerçeği gözler önüne serdi.

Koronavirüs salgını sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İETT sefer sayılarının azaltması ve otobüsleri garajlarda tutması ardından İstanbul’daki duraklarda otobüsü çilesi başkadı. 

"EVİMİZE GİDEMİYORUZ"

Kadıköy-Yenidoğan’da yaşanan olayda otobüsün önüne geçen bir grup İstanbullu, neden otobüs çıkarılmadığını soruyor. Bir diğeri “Evimize gidemiyoruz” diye isyan ediyor. 

İETT ŞOFÖRÜ: SÖYLÜYORUZ ÇIKARTMIYORLAR

Şoför ise, "söylüyoruz ağabey, 'yetmiyor' diyorlar, çıkartmıyorlar" cevabını veriyor.

YÜZDE 50'DEN FAZLA YOLCU YASAKLANMIŞTI

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplu taşıma ile ilgili biz dizi tedbir almıştı.

Valilik toplu taşıma araçlarının kapasitesinin en fazla yüzde 50'sinin dolu olacağına karar vermişti.

Ayaktaki yolcular ise oturanların yarısı kadar olacağı belirtilmişti.

İBB NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR!

Devletin bunca aldığı tedbire rağmen sefer sayısını arttırmayıp aksine tuhaf bir şekilde azaltan İBB, halkın sağlığını tehlikeye atıyor.




Etiketler : İBB istanbul büyükşehir belediyesi Ekrem İmamoğlu CHP koronavirüsten korona kovid-19 İETT sefer sayıları kalabalık tehlike vatandaş mağdur öfkeli