Masterchef Türkiye kim kaptan oldu?

Gündem Haberleri

Masterchef Türkiye ödül oyununu kim kazandı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Masterchef Türkiye'nin 33. bölümünde yaşananlar haberimiz içerisinde yer alıyor.

Masterchef Türkiye dün yeni haftaya başladı. Masterchef Türkiye'nin yeni bölümü dün akşam saat 20:00'de TV8 ekranlarına geldi. Masterchef izleyicileri, kaptanlık oyununun kimin kazandığını ve akabinde belirlenen takımlarla oynanan ödül oyununu hangi takımın kazandığını araştırıyor. Masterchef Türkiye'nin 33. bölümünde yaşananlar haberimiz içerisinde yer alıyor..

MASTERCHEF KAPTANLIK YARIŞINI KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye'de bu haftanın kaptanlık yarışı dün akşam oynandı. Yarışmacılar en güzel lokmayı yapmak için bütün hünerlerini sergiledi. 50 adet lokmayı en iyi yapan kazandı. Mavi takımın kaptanı en güzel lokmayı yapan ve şefler tarafından en çok beğenilen lokmanın sahibi Güzide oldu. 

Güzide, kırmızı takımın kaptanı olarak Yasin’i seçti. Daha sonra ise iki kaptan yarışmacıları seçtiler ve takımları oluşturdular.

Kırmızı takım: Kaptan Yasin, Eda, Batuhan, F.Batuhan, Alican, Mustafa

Mavi takım: Kaptan Güzide, Cemre, Suna, Rıfat, Ekin, Murat, Kıvanç

Mavi takım bu hafta 7 kişi yarışacak, kırmızı takım ise 6 kişi yarışacak.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyununda takımlardan Karadeniz yemekleri yapılması istendi. Verilen yemeklerden çoğunluklu olarak Kırmızı takım puan aldı ve Masterclass ödülünü kazanan takım Kırmızı takım oldu.

 




Etiketler :