Nasife Canbolat, sosyal medya paylaşımları konusunda tavsiyeler verdi

Gündem Haberleri

Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Nasife Canbolat, sosyal medyada başarılı olmak için tavsiyeler verdi. Özellikle yeni başlayan ve paylaşımlarını kendisi hazırlayan gençlere “ hangi işi yapıyorsanız yapın çok ciddiye alın. Samimiyet ve laubaliliği asla birbirine karıştırmayın. Takipçilerinize her zaman saygılı olun ve içerikleriniz de özgün olsun. İnanın bir süre sonra insanlar sizi kendiliğinden takip etmek isteyecekler. “ diyerek çok değerli tavsiyeler verdi.

Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Nasife Canbolat, sosyal medyada başarılı olmak için tavsiyeler verdi. Özellikle yeni başlayan ve paylaşımlarını kendisi hazırlayan gençlere " hangi işi yapıyorsanız yapın çok ciddiye alın. Samimiyet ve laubaliliği asla birbirine karıştırmayın. Takipçilerinize her zaman saygılı olun ve içerikleriniz de özgün olsun. İnanın bir süre sonra insanlar sizi kendiliğinden takip etmek isteyecekler. " diyerek çok değerli tavsiyeler verdi.

Sosyal medya içeriklerinin özgünlüğü kadar kalitesinin de önemli olduğunu vurgulayan Nefise Canbolat, "Sosyal medya takipçileri, gündemi takip etmeyen kopya içerikleri hemen fark ediyor. Çünkü artık arz çok fazla ve nerdeyse 10 içerikten 3 tanesi aynı. O nedenle özgün içerikler hemen fark ediliyor ve değer buluyor. Hatta yaptığınız konu etiketleri dahi önem arz ediyor. Ama en önemlilerinden biri de zamanlama. Önemli günleri ne çok erken ne de çok geç kutlamayın. Tam zamanında yapın paylaşımınızı. Daima gündemi takip edin. Gündem öncesi paylaşımlardan uzak durun. Politik paylaşımlar insanları kutuplaştırır. Siz insanları birleştirecek konulardan bahseden paylaşımlar yapmaya özen gösterin." Dedi.




Etiketler : Sosyal medya Nasife Canbolat içerik sosyal medya paylaşımları