'Tuzak kuranlar şaşkına dönecek'

Gündem Haberleri

Bahçeli, MHP il başkanlarına seslendiği konuşmasında, “İnancım odur ki Cumhur İttifakı, sahip olduğu milli mücadele ruhuyla Türkiye'ye tuzak kuranları şaşkına çevirecektir” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda partililere hitap etti.  Bahçeli, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Türkiye'nin yeni bir tarih yazmasını arzuladıklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu: “Milli mukavemeti kırmak için zaafımızı ve rehavetimizi gözleyen iç ve dış mihraklara unutamayacakları mübrem bir dersin, altından kalkmayacakları muhkem bir cevabın verilmesini istiyoruz. Bunu yapacak olan büyük Türk milletidir. İnancım odur ki Cumhur İttifakı sahip olmuş olduğu milli mücadele ruhuyla, Türkiye'ye tuzak kuranları şaşkına çevirecektir.” 

YALANLA İŞİMİZ OLMADI 

Bahçeli, Türkiye'nin çözmesi gereken ve üstesinden gelmesi aciliyet gösteren sorunlarının bulunduğunun altını çizerek, “İhmale kapı aralamak, ihanete ortam açmaktır. Beka mücadelemizi hafife almak, bela akınına çanak tutmaktır. Unutmayınız, siyasetin doğru olması kadar, doğru siyasetin yapılması tarihi önem ve değerdedir. Hakk'ın yanında olmak doğru tavırdır, halkın yanında olmak doğru tutumdur. Hakikatin sözcüsü olmak doğrunun ta kendisidir. Bizim yalanla işimiz olmadı, olmayacak”  ifadelerini kullandı. 

FIRSAT KOLLUYORLAR 

MHP lideri, artık Türkiye'nin zincirlerinden kurtulduğunu, yürüyüşünü seriye bağladığını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: “Adalet ve Kalkınma Partisi'yle, Cumhur İttifakı çatısı altına buluştuk, milli kaderimize birlikte yön verdik. Bu nedenle 31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimlerinin tarihi önemi bulunmaktadır. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler hazırlık yapıyorlar.” 




Etiketler :