Büyük aşk bitti mi?

Magazin Haberleri

Adriana Lima, 1.5 yıldır aşk yaşadığı Metin Hara'yı sosyal medyada takipten çıkarak, 'Biz kadınlar yol arkadaşı arıyoruz, bir proje değil' şeklinde ağır bir not yazdı. 

Brezilyalı top model Adriana Lima'yla yazar Metin Hara'nın 1.5 yıl önce başlayan aşkı dünya basınında geniş yer bulmuştu. İlk zamanlar ilişkileri için 'proje' denilen ikilinin ayrıldıkları iddia edildi. Üstelik Metin Hara'yı sosyal medya hesabından silen Adriana Lima'nın paylaşımı, ilk günlerde çıkan dedikoduları destekler türden oldu. 

'KÖTÜ YETİŞTİRİLMİŞ ERKEKLER'

37 yaşındaki ünlü model, Instagram hikayesindeki mesajında şu ifadelere yer verdii, “Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil!” Adriana'yı sosyal medyada takibe devam eden Metin Hara ise sessizliğini korudu. 

Instagram hesabının hikayesinde imalı bir paylaşım yapan Adriana Lima, sevgilisinin fotoğraflarını silmeye kıyamadı. Başlangıcında çok tartışılan ilişkinin bitip bitmediği merak konusu oldu. 




Etiketler :