Daire fiyatına konser

Magazin Haberleri

Dünya starı Jennifer Lopez, Antalya’da sahneye çıktı, ünlüler dünyası ve sosyete, konsere akın etti. Locaların 300 bin liradan satıldığı gecede Demet Akalın, Enis Arıkan ve Anıl-Pelin Akil gibi isimler doyasıya eğlendi.  

Dünya turnesine çıkan Jennifer Lopez, Rusya konserinden sonra dün akşam da Antalya'da sahneye çıktı. 7 yıl önceki konserinde de büyük ses getiren Lopez, 150 kişilik dev ekibiyle unutulmaz bir şova imza attı. Locaların 300 bin liradan, stantların da kişi başı 7 bin liradan ücretlendirildiği gecede iğne atsan yere düşmezken, otelde konaklayanların odaların geceliğine 44 bin lira verdiği öğrenildi.  

DİLAN, SAHNEYİ BASACAKTI 

Anıl ve Pelin Akil, Dilan Çıtak Tatlıses, Demet Akalın, eşi Okan Kurt, Aslı ve İlker Kızmaz çifti, Enis Arıkan da, Lopez'i izleyenler arasındaydı. Konser öncesi Dilan Çıtak, “Sahneye atlasam ne olur ki? Kulise gireceğim zaten ama sahneyi de basmayı düşünüyorum” dedi. Harbiye sahnesinde Lopez'i taklit ettiği iddia edilen Demet Akalın”Bayağıdır şov görmüyoruz, biraz şov görelim, harika bir kadın” şeklinde konuştu. Konser boyunca kimse yerinde duramadı, herkes dans edip eğlendi.  




Etiketler :