İbrahim Tatlıses'den dikkat çeken çıkış: Aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım

Magazin Haberleri

| Akşam

Kaynak: Akşam

Sosyal medyadaki açıklamalarıyla son zamanlarda sürekli gündeme gelen İbrahim Tatlıses, son yaptığı paylaşımla da dikkatlerini üzerine çekti. Son dönemde evlatlarıyla sıkıntılar yaşayan İbrahim Tatlıses 'Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 yeter de artar bile' dedi.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından şaşkına çeviren bir açıklamada bulundu. Tatlıses, "Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar." dedi.

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken İbrahim Tatlıses, son mesajıyla yine gündem oldu. Tatlıses, "Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 tane yeter artar bile!" dedi.

Tatlıses'in bu mesajına yorum yağdı. 68 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in tam 7 tane çocuğu var.

Adalet Durak'tan üç: Ahmet, Gülden, Gülşen. Perihan Savaş'tan bir: Melek Zübeyde, Derya Tuna'dan bir: İdo. Işıl Çıtak'tan bir: Dilan Çıtak. Son olarak Ayşegül Yıldız'dan da Elif Ada adında bir kızı var.




Etiketler : İbrahim tatlıses ido dilan çıtak elif ada ibo