Kimse benden özür dilemedi

Magazin Haberleri

'Aşka Yürek Gerek' şarkısını zorla Dilek Budak'tan alındığına dair çıkan iddiaları, Mustafa Sandal doğruladı. Budak, "Kimse çıkıp benden özür dilemedi" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"Aşka Yürek Gerek" şarkısını zorla Dilek Budak'tan alındığına dair çıkan iddiaları, Mustafa Sandal doğruladı. Budak, "Kimse çıkıp benden özür dilemedi" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Mustafa Sandal, 'Aşka Yürek Gerek' şarkısını seslendirmek için Dilek Budak'ın hakkını yediğini yıllar sonra itiraf etti. Sandal'ın bir döneme damgasını vuran 'Aşka Yürek Gerek' şarkısı ilk olarak radyolarda Dilek Budak'ın sesiyle tanındı. Her yerde şarkı çalınırken müzik prodüktörü Erol Köse'nin de Mustafa Sandal'ın parçayı söylemesi için Budak'ı tehdit ettiği ve piyasadan sildiği iddia edildi. Televizyon programına katılan Mustafa Sandal, yıllar sonra yaptığı açıklamada Dilek Budak'tan özür dileyerek her şeyden Erol Köse'nin sorumlu olduğunu itiraf etti. Bu açıklamalar sonrası Budak'tan karşı atak geldi: "Dünden bugüne hiç kimse yaptıklarından dolayı özür dilemedi. Bu dünyada en korktuğum şey kul hakkı yemektir. Varsın benim ki yenmiş olsun."




Etiketler : Mustafa Sandal Aşka Yürek Gerek Dilek Budak