Konsere avize molası

Magazin Haberleri

Harbiye'de sevenleriyle buluşan Yıldız Tilbe, sahnenin üzerindeki avize sallanınca kaldırılmasını istedi. Tilbe yağmura yakalanan hayranlarını yalnız bırakmayarak sahneye inip onlarla birlikte ıslandı.

Yaşayan efsaneler arasında gösterilen Yıldız Tilbe, önceki gece Cemiz Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Konserin ilk yarısına mavi elbisesiyle çıkan Tilbe, sahnenin üzerindeki avizeden rahatsız oldu. Havanın da rüzgarlı olmasından dolayı dönen avizeden korkan şarkıcı, “Avize psikolojimi bozdu. Düştü, düşecek gibi... İlk çıktığımdan bu yana oraya takıldım. Rüzgar da var, zinciri de ince gibi görünüyor. Aklıma gelen, başıma gelir. Avizeyi indirsek mi acaba” diyerek ekip arkadaşlarından yardım istedi. Ekibin sağlam olduğunu temin etmesiyle tekrar konsere devam eden Tilbe sonrasında da havanın azizliğine uğradı. Konserin ikinci yarısında 5 bine yakın hayranı yağan sağanak yağmura aldırış etmeden Yıldız Tilbe’yi dinlemeye devam etti. 

Yağmur altında konser

Yağmurluk giyen seyirciler, sanatçının şarkılarına eşlik etti. Yağmura rağmen kendisini dinleyen seyircilerine teşekkür eden sanatçı, “Ben de yanınıza gelip, ıslanacağım. Mikrofon beni çarpmaz dimi?” demesi üzerine alkış koptu. Sözünü tutan Yıldız Tilbe, tıklım tıklım olan Harbiye’nin her alanını dolaşarak yağmur altında şarkılarını söyledi.

Arabesk için aşka gerek yok 

Konseri izlemeye gelen Şilan Makar  “İlk kez konserine geliyorum. Çok seviyordum onu.  Eskiden çok dinlerdim, artık rap müzik dinliyorum”  dedi. Makar, eskiden aşk acısı mı çekiyordunuz? sorusuna “Arabesk dinlemek için aşk acısı mı çekmek gerekiyor” yanıtını verdi. 




Etiketler :