Kızı için dua istedi

Magazin Haberleri

İkiz bebeklerini geçtiğimiz aylarda kucağına alan Sinan Özen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızı için dua istedi. Neva'nın 5 kez ameliyat olduğunu dile getiren Özen, "Ne yazık ki kızımız biraz önemli bir süreçten geçiyor, yoğun bakımda. Bu süreç bizi bayağı üzdü. Dualarınızı esirgememenizi diliyorum" ifadelerini kullandı

Sanatçı Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine girdi.

56 yaşındaki Özen'in geçtiğimiz aylarda baba olduğu öğrenildi.

Neva ve Sanberk adında ikiz çocukları dünyaya gelen çiftin mutluluğu kızlarının rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü.

Sinan Özen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kızı Neva'nın 5 kez ameliyat olduğunu dile getirdi.

Sevenlerinden kızı için dua isteyen Özen, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bugün (dün) basında çocuklarımla ilgili çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum. Benden duymanızı istedim. Evet, Neva ve Sanberk adında iki tane evladımız oldu.

Yüce Rabbimiz bize nasip etti. Ne yazık ki kızımız biraz önemli bir süreçten geçiyor, yoğun bakımda. Bu süreç bizi bayağı üzdü. Beşinci ameliyatımızı olduk. 

Bundan dolayı kızımızın süreci bitmeden ben bu konuyla ilgili sizlere bilgi vermek istemedim fakat bu duyuldu. Onun için buradan bu açıklamayı yapıyorum.

Sizlere teşekkür ediyorum, dualarınızı esirgememenizi diliyorum. Mesajlarınız için sağ olun, sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. 

Allah bütün hastanede olan, evlatlarını bekleyen annelere sabır, güç, kuvvet, şifa versin. Size dualarınız ve güzel temennileriniz için şükranlarımı iletiyorum. Eksik olmayın.

İnşallah bu süreç geçtikten sonra güzel haberi yine sizlerle paylaşacağım. Hepinize saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. Sağlıkla ve mutlulukla kalın.




Etiketler : sinan özen besteci şarkıcı ünlü şarkıcı burcu kartal sinan özen baba oldu sinan özen kızı neva sanberk magazin magazin haberleri