Uzayda film çekecekler

Magazin Haberleri

Görevimiz Tehlike serisinin yıldızı Tom Cruise ile Elon Musk'ın şirketi SpaceX uzayda çekilecek ilk film için kolları sıvadı. Henüz konusu ya da adı belli olmayan film için Cruise ve Musk'a NASA da destek verecek.

Sinema dünyasında tüm setler koronavirüs salgını nedeniyle durmuşken Hollywood'un yaşayan en büyük aksiyon yıldızlarından Tom Cruise çılgın proje için harekete geçti.

Görevimiz Tehlike filmlerindeki akıl almaz aksiyon sahneleri için bir uçağın kapısına tutunup yüzlerce metre havalanan, binlerce metre yüksekten skydive yapan, dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'ya tırmanan Cruise, Elon Musk'ın şirketi SpaceX ile bir araya geldi

Deadline dergisinin haberine göre ünlü aktör Tom Cruise, Elon Musk'ın kurduğu SpaceX porgramı yardımıyla uzayda bir aksiyon filmi çekmeyi planlıyor.

'NASA' DESTEK VERECEK

Filmin yeni bir Görevimiz Tehlike macerası olmayacağı belirtilirken uzayda çekilecek bu ilk sinema filminde Tom Cruise ve Elon Musk'a NASA da destek projede verecek.

Film çekimleri gerçekleşmesi durumunda, uzayda çekilen ilk film olacak. En tehlikeli sahnelerde dahi dublör kullanmamasıyla bilinen Cruise, Görevimiz Tehlike 6 filmindeki bir aksiyon sahnesinin çekimlerinde atlamaya çalıştığı sırada binaya çarparak sakatlanmıştı.

Havacılık şirketi SpaceX, 2002 yılında Tesla CEO’su Elon Musk tarafından kuruldu. Musk, Dünya ve Mars arasında uzay taşımacılığını gerçekleştirmek için kurduğunu açıklamıştı.




Etiketler : elon musk tom cruise SpaceX Görevimiz Tehlike Görevimiz Tehlike 6 Hollywood uzayda film uzayda ilk film sinema ünlü oyuncu