Yeni 10 numara Feghouli

Son dakika Haberleri

Kısıtlı kadro nedeniyle her mevkiye alternatif oluşturmak isteyen Fatih Terim, Bursaspor karşısında Faslı yıldızı kızağa çekip Feghouli’yi 10 numarada oynatmayı düşünüyor.

TERİM’İN JOKERİ OLACAK

FFP nedeniyle transfer yapamayan ve kısıtlı bir kadro ile mücadele eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Bursaspor maçında da ilk11'de değişiklik yapmaya hazırlanıyor… Takım içinde alternatif oluşturmak isteyen İmparator, cuma günü oynanacak maç öncesinde şablonu kafasında belirledi. Başarılı teknik adam, Emre Akbaba’nın sakat, Younes Belhanda’nın da formsuz olması nedeniyle bu bölgede formayı Sofiane Feghouli’ye verecek.

BENZİA’NIN YAPAMADIĞINI YAPTI

 SÜPER Lig’de geçen sezon forma giydiği 27 maçın 4’ünde forvet arkasında görev yapan Feghouli, bu karşılaşmalarda gösterdiği performansla takdir toplamış ve Galatasaray’a 1 gol, 2 asistlik katkı sağlamıştı. 28 yaşındaki oyuncu, Cezayir Milli Takım Teknik direktörü Djemal Belmadi tarafından da Benin maçında 10 numara mevkisinde oynatıldı. Fenerbahçeli Benzia’nın yerine oyuna giren Soso, takımının ikinci golünün asisti yaptı.

SNEİJDER’DAN BU YANA SIKINTI

WESLEY Sneijder gittiğinden bu yana forvet arkasında sorun yaşayan Galatasaray’da, Belhanda’nın beklentileri karşılayamamasının ardından Feghouli yeni bir umut olacak. Terim, Cezayirli yıldızın orta sahadaki hücuma yönelik başarılı futbolunu, alternatif olarak değerlendirmek istiyor. Tecrübeli teknik adamın bugün takıma katılacak olan Soso ile bir görüşme gerçekleştirip ve kafasındaki planı oyuncusuna anlatacağı öğrenildi.




Etiketler :