Beşiktaş hikaye! Haber gönderiyor beni alın diye

Spor Haberleri

Fenerbahçe - Galatasaray maçını Ülker Stadı'ndan takip eden Mircea Lucescu'nun şu ana kadar herhangi bir kulüpten teklif almadığı ortaya çıktı.

TM Dijital Haber Merkezi

Türkiye Milli Takım macerasında çok da başarılı olamayan Mircea Lucescu, hafta sonu oynanan Fenerbahçe – Galatasaray derbisini yakından takip ederken, tecrübeli teknik adamın şu sıralar İstanbul’da vakit geçirdiği ve Süper Lig’de hedefi olan kulüplerden teklif beklediği öğrenildi.

ZENİT'İ 3.YAPTI MİLLİ TAKIMI KÜMEYE DÜŞÜRDÜ VE 74 YAŞINA GELDİ!

Kadıköy’de ezeli derbiyi Ülker Stadı’ndan takip eden tecrübeli teknik adamın Beşiktaş’tan herhangi bir teklif almadığı belirtilirken, Lucescu’nun sanılanın tam aksine Türkiye ve Avrupa’da çalışmak için menajerler aracılığyla kulüplere haber gönderdiği ifade edildi. 12 yıl Shaktar Donetsk kariyerinin ardından Zenit’te kötü bir sezon geçiren, Rus devinden ayrılır ayrılmaz Türkiye Milli Takım hocası olan 74 yaşındaki çalıştırıcının son yıllardaki başarısız görüntüsü Rumen hoca üzerindeki rağbeti azaltırken, deneyimli teknik adamın bundan sonra takım çalıştırma adına bir hayli zorlanacağı ifade edildi. 




Etiketler :