Beşiktaş'ın deplasmanda 3-1 kazandığı Porto maçında Ricardo Quaresma ve Anderson Talisca'nın oyunu alkış aldı

Spor Haberleri

Maç öncesi Portekizliler’in en fazla çekindiği iki isimden Quaresma 1 asist, Talisca 1 golle oynadı. Porto taraftarı 73. dakikada oyundan çıkan Q7’yi ayakta alkışladı. Kartal’ın Devler Ligi’nde attığı son 10 golün 6’sında Quaresma’nın katkısı var.

Portekizliler’in korktuğu başına geldi... Maç öncesinde Porto cephesinin en fazla çekindiği iki isim; Quaresma ve Talisca’ydı.

 

Düşündükleri gibi de oldu, Q7, 90 dakikayı 1 asist, Talisca da 1 golle tamamladı. Yine parmak ısırtan bir performans sergileyen Quaresma oyundan çıkarken, Porto taraftarı tecrübeli futbolcuyu ayakta alkışladı. Maç öncesi ve sonrasında da Q7’ye büyük ilgi vardı. Quaresma böylece Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde attığı son 10 golün 6’sına doğrudan katkı yapmış oldu. Talisca da hücumda oldukça etkindi. 90 dakika sahada kalan Talisca, geçen sezon da Devler Ligi’nde Beşiktaş’ın ilk sınavında Benfica’ya 90’da attığı golle takımına 1 puan getirmişti.

 

Pepe ve Negredo’ya sevgi seli

 

Beşiktaş’ın yıldızlarından yoğun ilgi gören sadece Quaresma ve Talisca değildi. Ayrıca Alvaro Negredo ve Pepe’ye de Porto taraftarından sevgi seli vardı. Siyah- Beyazlı oyuncular da bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve tribünlere alkışlarla karşılık vererek onları mutlu etti.




Etiketler :