Beşiktaş'ta 3 futbolcu ceza sınırında

Spor Haberleri

Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta Atiba, Cenk Tosun ve Atınç Nukan sarı kart görmesi halinde Adanaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Üst üste aldığı beraberliklerin ardından 26. haftada Gençlerbirliği'ni  mağlup ederek en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'le arasındaki puan farkını  5'e çıkaran Beşiktaş, Trabzon deplasmanında avantajını korumaya çalışacak.

 

27. hafta maçları öncesi Beşiktaş 58 puanla liderlik koltuğunda  otururken, son 10 lig maçında mağlup olmayan Trabzonspor ise 44 puanla beşinci  sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 2-1 kazandı.

 

Aboubakar'ın cezası bitti

 

Antalyaspor maçında çift sarı kart sonucu kırmızı kart görerek oyun  dışı kalan atılan Vincent Aboubakar'ın cezası sona erdi.

 

Gençlerbirliği maçında oynayamayan Kamerunlu forvet, teknik direktör  Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Trabzon'da sahada olacak.

 

Hutchinson, Cenk Tosun ve Atınç Nukan ceza sınırında

 

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesinde Atiba Hutchinson, Atınç Nukan  ve Cenk Tosun sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

 

Üçer sarı kartı bulunan siyah-beyazlı futbolcular, Trabzonspor  karşısında da kart görmeleri halinde Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

 

Fabricio'nun durumu belirsiz

 

Gençlerbirliği maçında yüzüne çarpan top sonrası gözü şişen ve yerini  Tolga Zengin'e bırakan kaleci Fabricio Agosto Ramirez'in durumu belirsizliğini  koruyor.

 

Hafta başından beri tedavisi devam eden İspanyol kalecinin Trabzon  deplasmanında görev yapıp yapmayacağı son antrenmanın ardından belli olacak.




Etiketler :