Burak Yılmaz yabancı kuralına karşı olduğunu açıkladı

Spor Haberleri

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Antalya kampında A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada kamp yaptığı Antalya'da A Spor muhabiri Hakan Gündoğar'ın sorularnı yanıtladı.

İşte Burak Yılmaz'ın açıklamaları...

"Ersun Yanal hocalığını kanıtlamış şampiyonluk yaşamış bir isim. Bende etkisi büyük. Bazen çok istersin olmaz, kan uyuşmaz. Neyin yanlış olduğunu hocamız daha iyi biliyordur"

"Gol kralı olacağım diye çabalıyorum. Cenk Tosun kardeşim, gol atınca çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah ona sakatlık vermez ve gollerine devam eder"

"Şampiyonluğu kovalayacağız. Yeniden zirveye oynayabiliriz. Türkiye Kupası'nı da istiyoruz. Şehir olarak 2010-2011 sezonuna çok takılı kaldık"

"Bir şey söylüyorum, her şey eleştiriyor. Çok da umurumda değil. Neyse umurumda değil demeyeyim. Değerli yorumcular da var"

"Yabancı kuralına saygı duyuyorum ama buna karşıyım. "

"Video hakem uygulaması bence olmasın. Çünkü futbolun doğasına ve güzelliğine aykırı. Yoksa neyi konuşacağız? Futbol hatalar oyunu, herkes hata yapıyor"

"Escude'nin pozisyonu sonrası Beşiktaş taraftarı bana tavır aldı. 100 kere açıkladım. Fauldü ama dışardaymış. Kendi takımlarına sahip çıkıyorlar, Beşiktaş taraftarına helal olsun, aslan gibi taraftar ama pozisyon penaltıydı, dışardaymış tabii frikikmiş"




Etiketler :