Cam adam Victor Ruiz

Spor Haberleri

Bu sezon transfer olduğu Beşiktaş’ta sakatlıkları nedeniyle Süper Lig’de 4 maçta forma giyemeyen Victor Ruiz’ten yine kötü haber geldi. Ayak bileği iç yan bağından 2. derece zorlanma olan Ruiz’in, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

GÜNEŞ

■ BEŞİKTAŞ’TA uzun süredir sakat olan Dorukhan ve Douglas’a, Victor Ruiz de eklendi. Bu sezon sürekli yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen ve bu nedenle 4 maçı kaçıran İspanyol futbolcu, bir türlü istikrar sağlayamadı. Süper Lig’de ilk 4 maçta oynayan Ruiz, sonrasında sakatlık problemleri yaşamaya başladı. Süper Lig’deki en önemli maçlar olan Başakşehir ve Trabzonspor karşılaşmalarında sakatlığı nedeniyle yer alamayan tecrübeli stoper, sonrasında Aytemiz Alanyaspor maçında sahalara döndü.

1 AY UZAK KALACAK

■ BU maçta yeniden sakatlanan Ruiz, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kaçırdı. Sonrasında geri dönen İspanyol oyuncu, Antalyaspor, Denizlispor ve Konyaspor maçlarını oynadı. Konyaspor maçında sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Ruiz’in çekilen MR’ında, ayak bileği iç yan bağında 2. derece zorlanma tespit edildi. Tecrübeli stoperin yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalmasının beklendiği ifade edildi. Bu ara Kartal Yılmaz’ın ise alt arka baldır adalesinde 1. derece zorlanma meydana geldi.




Etiketler :