Derbiye 11 yabancı!

Spor Haberleri

Beşiktaş karşısında adeta kader maçına çıkacak olan Fatih Terim, derbi 11’ini netleştirdi. Cezalı Serdar Aziz’in yerine Maicon’a görev verecek olan Terim, orta sahada Donk’u oynatması durumunda sahaya 11 yabancıyla çıkacak.

SELÇUK MU DONK MU?

■ ŞAMPİYONLUK düğümün kopacağı Beşiktaş derbisi öncesi teknik direktör Fatih Terim sahaya süreceği 11'ini netleştirdi. Kalenin alternatifsiz ismi Muslera yine kaleyi koruyacak isim olacak. Alanyaspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı durumuna düşen Serdar Aziz'in yerine Maicon forma giyecek. Savunma hattının geri kalanı ise Mariano, Denayer ve Nagatomo'dan oluşacak. Terim, forması garanti olan Fernando'nun yanında Selçuk'u mu Donk'u mu tercih edeceğine henüz karar vermedi.

TUDOR DA ÇIKMIŞTI

■ DONK, özellikle Başakşehir maçında gösterdiği performansla Terim'den tam not almıştı. Donk'un şans bulması halinde Sarı-Kırmızılılar’ın orta saha hattı da Feghouli, Fernando, Donk, Belhanda, Rodrigues'ten oluşacak. Forvette ise ligin gol krallığı sıralamasında birinci sırada olan Gomis forma giyecek.  Böylece Galatasaray Tudor yönetiminde oynadığı Konyaspor karşılaşmasının ardından sahaya yine 11 yabancı futbolcuyla çıkmış olacak.




Etiketler :