Emre Akbaba kapışması

Spor Haberleri

Galatasaray’ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Emre Akbaba için Fenerbahçe de devreye girdi. Sarı-Lacivertliler milli yıldız için Aytemiz Alanyaspor’la el sıkıştı ancak oyuncunun gönlü G.Saray’da… 

GÜNEŞ

FİYATI ARTTIRMAK ZORUNDA 

G.SARAY ile F.Bahçe, Emre Akbaba transferi için adeta birbirine girdi. Aytemiz Alanyaspor’un milli yıldızı için bir süredir kulübüyle bonservis pazarlığı yürüten Sarı-Kırmızılılar’a ezeli rakibi transfer çalımı atmak istiyor. Alanyaspor’un 5 milyon euro istediği 26 yaşındaki futbolcu için, “3 milyon euro son teklifimiz” resti çekip oyuncunun G.Saray taraftarı olmasına güvenen ve beklemeye geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, ezeli rakibinin son anda devreye girmesiyle fiyatı arttırmak zorunda kalacak. 

COMOLLİ YALANLAMADI 

FRANSA doğumlu Emre için Fransız basınında “Alanyaspor, F.Bahçe ile anlaştı” şeklinde haberler çıkmıştı. Dün kendisine bu haberler sorulan Comolli, “Dedikodularla ilgili herhangi bir görüş belirtmeyeceğim. Emre Akbaba iyi bir oyuncu ama bunun dışında farklı bir şey söyleyemeyeceğim” demekle yetindi. Transfer yapmak için satış yapması gerekmeyen Sarı-Lacivertliler’in, Alanyaspor Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla el sıkıştığı ancak Emre Akbaba’nın gönlünün G.Saray’dan yana olduğu öğrenildi. 




Etiketler :