Evinin kralı

Spor Haberleri

Fenerbahçe, derbilerdeki üstünlüğünü Galatasaray karşısında bir kez daha gösterdi. Yaklaşık 65 dakika 10 kişi oynayan Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibine boyun eğmedi.

GÜNEŞ

■ DERBİ beyi Fenerbahçe… Sarı-Lacivertliler, ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı evinde oynadığı maçları ne kadar kötü olursa da olsun kaybetmiyor… Trabzonspor’a 19, Beşiktaş’a da 15 senedir evinde mağlup olmayan Sarı-Kanarya, Galatasaray’la olan bu seriyi de 20 yıla çıkardı. Pazar akşamı evinde ezeli rakibini konuk eden F.Bahçe uzatmalarla yaklaşık 65 dakika 10 kişi oynadığı mücadeleden beraberlikle ayrıldı.

DERBİ KAYBETMİYOR

 ■ RAKİBİ karşısında 1-0 geriye düşse de taraftarının desteğiyle ayakta kalan Fenerbahçe, 10 kişi kalmasına rağmen golü bularak derbilerin kralı olduğunu bir kez daha gösterdi. Sarı-Kanarya ilk yarıdaki Galatasaray derbisini 2-0’dan 2-2’ye, Vodafone Park’ta oynadığı Beşiktaş derbisini de 3-0’dan 3-3’e getirmişti. Fenerbahçe evinde oynadığı Beşiktaş mücadelesinden ise aynı Galatasaray derbisinde olduğu gibi 1-1’lik skorla ayrılmıştı.




Etiketler :