Fikret Orman son noktayı koymak için Londra'ya uçtu

Spor Haberleri

Beşiktaş, kamp için Antalya'ya geldi. Premier Lig ekiplerinden Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun, Antalya kampına dahil edilmedi. Bu gelişme transferin gerçekleşme olasılığının daha da yükseldiği yorumlarına neden oldu. Öte yandan Fikret Orman, Cenk Tosun transferine nokta koymak ve son detayları görüşmek üzere Londra'ya gitti.

Çalışmalarını 12 gün boyunca Belek bölgesinde sürdürecek olan siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Antalya'ya gitti.

Kupa maçında oynayan oyuncular 2 gün daha izinli olduğu için takım uçağında Şenol Güneş ile beraber Talisca, Fabricio, Medel, Necip, Atınç, Utku ve genç futbolcular yer aldı. Yeni transfer Vida da takıma katıldı ve idmanda yer aldı

Cenk Tosun kadroda yok

Everton'a transferi söz konusu olan Cenk Tosun ve transfer arayışında olan Boyko da kamp kadrosunda yer almıyor. 

Öte yandan Fikret Orman, Cenk Tosun transferine nokta koymak ve son detayları görüşmek üzere Londra'ya gitti. Orman, pasaport kuyruğunda görüntülendi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

beIN SPORTS'ta yayınlanan Time Out programında canlı yayına bağlanan Fikret Orman, transfer konusunda konuştu.

Cenk Tosun için İngiltere'de Everton Kulübü ile görüşme yapması beklenen Orman, transfer takviyesi yapabileceklerini de dile getirdi. Orman yaptığı açıklamada ''Londra'ya ara transfer için geldim. Bir iki tane görüşmemiz var. Oyuncu satmak değil de, daha çok takıma takviye için geldim'' ifadelerini kullandı.

Transfer konusunda isim vermekten kaçınan Fikret Orman son olarak ''Ancak bittikten sonra açıklayabiliyoruz. Olmadan söylemek, halka açık bir kurum olduğumuz için bunlar suç teşkil edebiliyor. Şu an bitmiş, yapılmış bir şey yok. Uğraşıyoruz. Bizde transfer günlük olarak hareket etmiyor'' dedi.

Beşiktaş'ın Cenk Tosun yerine düşündüğü isimler arasında Leicester City forması giyen Islam Slimani de yer alıyor.




Etiketler :