Brozovic rest çekti! Hakan Çalhanoğlu krizi Inter'i ikiye böldü!

Spor Haberleri

Milan'dan ayrılarak Inter'e transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun aldığı, 5 milyon euro, maaş takım içerisinde gündem oldu. Hakan Çalhanoğlu'nun maaşı takım içerisinde krize neden oldu. Marcelo Brozovic: "Hakan Çalhanoğlu'nun maaşını örnek göstererek yeni sözleşme talep etti."

İtalya Serie A'da Milan'dan ayrılarak Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu takım içinde krize neden oldu. Inter'in Hırvat futbolcusu Marcelo Brozovic İtalyan kulüp ile yaptığı sözleşme görüşmelerinde Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesine uygun olarak sezon başına 5 milyon euro ile girmek istediğini belirtti. Mevcut anlaşmanın 2022'de sona erecek olması Inter'i sözleşme görüşmelerinde zor duruma soktu. Takım içerisindeki maaş dengesizliği krize yol açarken Brozovic'in sözleşmesi bir sonraki sezon sona eriyor.

Hakan Çalhanoğlu krizi büyüyor

Inter'in Hırvat yıldızı Marcelo Brozovic sözleşme görüşmelerinde aldığı maaşa karşılık Hakan Çalhanoğlu'nun maaşını örnek göstererek 5.5 milyon Euro yıllık ücret talebinde bulundu. Sezon sonunda serbest kalacak Brozovic'in ocak ayında tüm kulüplerle görüşme hakkı doğacağından Inter'de kriz ortamı oluştu. Inter oyuncusunu kaybetmek istemezken Hırvat oyuncunun istekleri yönetimi zor duruma sokuyor.

Hakan Çalhanoğlu: Bu yılın favorisi yine biziz

Inter'e transferi hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Bu sezon şampiyonluk için çok fazla takım savaşacak. Roma ve Napoli lige çok iyi başladı keza Atalanta da çok iyiydi ama geçen yılki şampiyonluğun ardından bu yılın favorisi yine biziz. Inter'e geldim çünkü meydan okumayı seviyorum. Inter beni aradığında şaşırmadım çünkü sahip olduğum yetenekler sayesinde takımsız kalacağımı hiç düşünmedim" diye konuştu.

5 maçta 1 gol 2 asist

Inter'de çıktığı ilk maçında hem gol hem de asist yapan Hakan Çalhanoğlu sezona müthiş başlamıştı. Milli futbolcu çıktığı 5 maçta 1 gol 2 asistlik istatistiğe imza attı.




Etiketler : İtalya Serie Hakan Çalhanoğlu milli futbolcu MİLAN