Canınız sağolsun!

Spor Haberleri

Milli Takımımız, EURO 2020 elemelerinde deplasmanda karşılaştığı İzlanda’yı 2-1 mağlup oldu ve ilk kez puan kaybı yaşadı.

A Milli Takım, EURO 2020 eleme grubu maçında İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İzlanda - Türkiye mücadelesi ev sahibi ekip İzlanda'nın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı

Olaylı başlayan İzlanda deplasmanından A Milli Takım eli boş döndü. İzlanda ile EURO 2020 eleme grubu maçında karşı karşıya gelen Türkiye, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

ÜST ÜSTE GOLLER

İlk yarıda kötü bir futbol sergileyen ve yakalanan pozisyonları iyi değerlendiremeyen A Milli Takım, karşılaşmanın 21 ve 31. dakikalarında yediği gollerle 2-0 yenik duruma düştü.

A Milli Takım'da Dorukhan Toköz'ün 40. dakikada attığı golle farkı 1'e indirsek de mücadelenin ikinci yarısında yakalanan gol fırsatlarını iyi kullanamayan A Milli Takım mücadeleden 2-1 yenik ayrılan taraf oldu.

Türkiye EURO 2020 Elemeleri puan durumu

H Grubunda 4. maçlar sonucunda A Milli Takım topladığı 9 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor. İzlanda karşısında 2-1 mağlup olan A Milli Takım'ı, Andora karşısında 4-0 galip gelen Fransa Milli Takımı 9 puan ile takip ederken, İzlanda 9, Arnavutluk 6, Moldova 3 ve Andorra 0 puanda bulunuyor.




Etiketler :