Yalçın Ayhan: Kariyerimi ülkemde sürdüreceğim

Spor Haberleri

Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Yalçın Ayhan, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Her türlü teklife açık olduğunu ifade eden tecrübeli stoper, "Arap ülkelerinden teklif aldım ama ülkemde oynamaya devam edeceğim" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılıklı anlaşarak mukavelesini fesheden Yalçın Ayhan, bundan sonraki yol haritasıyla ilgili Skorer'e açıklamalar yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor yönetim kurulu ile sözleşmesinin feshi konusunda anlaşmaya vardıklarını ifade eden tecrübeli savunmacı, "Bundan sonra her türlü teklife açığım. Profesyonel ve hedefleri olan bir oyuncuyum. Hedeflerime yakın bir kulüpte oynamak istiyorum" dedi.

"Kariyerimi ülkemde sürdüreceğim"

Süper Lig'den şu ana kadar somut olarak teklif almadığını ifade eden Yalçın şöyle konuştu: "Sözleşmemi yeni feshettim. Profesyonellik gereği başka bir kulüple görüşmedim. Menajerimle oturup karar vereceğim. Arap ülkelerinden teklif var ama ülkemde oynamaya devam edeceğim."

"Başakşehir'den kendi isteğimle ayrıldım"

Sezon başında Medipol Başakşehir'den kendi isteğiyle ayrıldığını sözlerine ekleyen 35 yaşındaki stoper, "Benim tasarrufumla alınmış bir karardı. Bana bu konuda anlayış gösterdi. Başakşehir her zaman benim ailem. Kendilerine yine buradan teşekkür ediyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Skorer




Etiketler :