'Evde kal'dığını sandılar, cinayet çıktı! Katili banyo penceresinde yakaladılar

Yaşam Haberleri

Salgın nedeniyle eve kapandığı sanılan gence arkadaşları ulaşamadı. Eve giden polis, cesedini buldu. Maktulün en son yanında görülen zanlı, izini bulan polisleri banyo camından kaçarak atlatmaya çalıştı.

İstanbul’da korona salgını nedeniyle “Evde kal” çağrılarına uyduğunu düşündükleri Ahmet Rençber’e ulaşamayan arkadaşları polise haber verdi. Esenyurt’taki rezidans dairesine giren ekipler, Rençber’i başından silahla vurularak öldürülmüş halde buldu. Rezidansın güvenlik kameralarını inceleyen dedektifler, mektulün en son bir arkadaşıyla birlikte asansöre binip eve çıktığını, şüpheli şahsın çok geçmeden binadan tek başına ayrıldığını belirledi. Kimliği tespit edilen Emrullah U.’nun Ümraniye’de saklandığı eve baskın düzenlendi. Katil zanlısı, tuvalet penceresinden kaçmaya çalışırken yakalandı. Cinayeti eski bir husumet nedeniyle işlediğini itiraf eden Emrullah U., tutuklandı.

SİLAH DENİZDE BULUNDU

Zanlının cinayetten sonra Üsküdar’da denize attığı tabancasıyla maktule ait cep telefonu ve bazı eşyaları dalgıç polislerce bulunarak sudan çıkarıldı.

BU GÖRÜNTÜ ELE VERDİ

Asansör beklerken Rençber’in yanında duran Emrullah U.’nın kimliği bu görüntü sayesinde belirlendi.

Emrullah U.’nun Erwan B. adıyla Fransız vatandaşlığı da bulunduğu öğrenildi.

Katil zanlısı, banyo penceresinden apartman boşluğuna kaçarken yakalandı.

O anlar polis kamerasına yansıdı.




Etiketler : cinayet türkiye koronavirüs