Kontak kapattı, doğumu bekliyorlar

Yaşam Haberleri

Ev sahibi, köpeklerini istemediği için Güner çiftini evden çıkarttı. Onlar da minibüsü karavana çevirip can dostlarıyla birlikte Türkiye turuna çıktı. Gezinin 4. ayında İzmir'e ulaşan çift, bebekleri olacağını öğrenince karavanı park etti, doğumu beklemeye başladı.

ADINI 'YAKIŞIKLI' KOYDULAR

Çevirmen Ebru ile grafik tasarımcısı Mehmet Güner, Ankara'da bir otelde çalışırken tanışıp evlendi. Eşyalı bir ev tutarak köpekleriyle bir yıl yaşayan çift, ev sahibinin hayvanı gerekçe göstererek evden çıkmalarını istemesi üzerine karavanda yaşamaya karar verdi. Geçen yıl ocak ayında minibüs alan çift, "Yakışıklı" adını verdikleri aracı karavana dönüştürdü.

GÜNDELİK İŞLERDE ÇALIŞIYOR

Ege Bölgesi'nde tura çıkan çift, gezinin dördüncü ayında, İzmir'de bebeklerinin olacağını öğrendi. Karşıyaka'nın Mavişehir semtinde karavanlarını park eden çift, burada doğumu beklemeye başladı. Ebru Güner karavanda çevirmenlik yaparken, eşi de zaman zaman gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlıyor. Ebru Güner, 'Doğumun ardından geziye devam edeceğiz' diyor.

Son evresine yaklaştıkları hamileliğini ilk öğrendiklerinde korktuklarını söyleyen Ebru Güner, "Acaba karavanda onun ihtiyaçlarını karşılayabilecek miyiz diye düşünmeye başladık. Sonra dedik ki biz bu yola çıktık, bu kadarını yaptık, bundan sonrasını da yaparız" dedi.




Etiketler : gündelik iş mehmet güner ebru güner doğum karavan